ELS REMEIS DE L'ÀVIA

La colla d’Isard i Cabirol ha fet una activitat molt divertida: els remeis de l’àvia! Han vingut a explicar-nos un conte. Us deixem un resum perquè el pugueu recordar sempre que vulgueu:


Conte del senyor Pere i el senyor Joan, explicat per la senyora Crispeta


El senyor Pere vivia  amb el seu gosset en una casa molt bufona i molt endreçada.  Al senyor Pere li encantava tenir cada cosa al seu lloc, i el feia molt feliç.

En canvi, el senyor Joan vivia en una casa plena de gom a gom de coses. Hi tenia de tot i força, per toooot arreu!!! Sempre estava de mal humor perquè no trobava res quan ho necessitava. Passava hores i hores buscant les ulleres, les sabatilles… i no parava de donar voltes i rondinar.

Però un dia va tenir una gran idea. Podria regalar o intercanviar totes aquelles coses que ja no necessitava. Així doncs, va intercanviar el seu patinet, un sofà, un munt de roba que li venia estreta… a canvi d’un dibuix preciós, un cometa i un llibre que el van fer molt i molt feliç.

La casa del senyor Joan va fer un gran canvi!!! I sabeu què? El senyor Joan va fer un gran descobriment a casa seva: tenia un gat!!!


I vet aquí un gos i vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat.


I les famílies què en podem fer amb les joguines, la roba, els contes… que ja no necessitem?


Cliqueu a la imatge per veure fotografies de l'activitat
https://photos.app.goo.gl/vnycpBKjPCg9FeWm8